Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut ja hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %

Käytössämme on seuraavat maksutavat: käteinen, VISA, VISA Electron ja Mastercard.

Hiusten leikkaukset

Palveluun kuuluu leikkauksen lisäksi myös leikattavan mallin suunnittelu, pesu ja viimeistelytuotteet. Hinta muodostuu työhön käytetystä ajasta (johon vaikuttaa ensisijaisesti hiusten pituus) sekä työn vaativuudesta. Halutettassasi tarkemman arvion tehtävän työn hinnasta, ota yhteyttä.

Hiustenleikkaus naiset - mallin siistiminen, max 60 min 49 - 55 €
Hiustenleikkaus naiset - mallinmuutos, max 75 min 65 - 74 €
Hiustenleikkaus, lapset 29 €
Otsatukan leikkaus 18 €

Parturityöt

Miesten hiustenleikkuuseen kuuluu leikkauksen lisäksi leikattavan mallin suunnittelu, pesu ja viimeistelytuotteet. Koneajossa ei käytetä saksia lainkaan, ja se sopii hyvin lyhyille leikkauksille tai kaljulle.

Pikakomistaja on miehille suunniteltu hiusten kiiltovärisävytys. Sopii erityisesti harmaiden hiusten peittämiseen (15-30%). Korostaa hiustesi luonnollista väriä sekä lisää kiiltoa hiuksiisi.

Koneajo 25 €
Miesten hiustenleikkaus 37 €
Pikakomistaja 59 €
Pikakomistaja leikkauksen yhteydessä, lisämaksu 20 €

Kampaukset

Pesun ja föönauksen lisäksi teemme myös pika- ja juhlakampauksia sekä kiharakampauksia. Saadaksesi parhaan lopputuloksen, suosittelemme varaamaan ajan kampauksen etukäteissuunnitteluun.

Pesu ja föönaus 43 - 55 €
Pikakampaus 39 - 55 €
Juhlakampaus 59 - 79 €
Kiharakampaus 39 - 55 €

Hiusten värjäykset

Hiusvärjäykset on yksi suosituimmista palveluistamme. Meiltä saat toiveittesi mukaisen hiusvärin valikoimastamme, johon kuuluu tavalliset yksivärivärjäykset, monivärivärjäykset, tyviväri, raidat, tyviraidat sekä raidat Balayage-tekniikalla. Voit valita värjäyksen joko ilman leikkausta tai leikkauksen kanssa.
Lopullinen hinta määräytyy hiusten pituuden, käytetyn ajan ja mahdollisten lisäpalvelujen (esim. värinkorjaus) mukaan. Halutessasi tarkemman arvion tehtävän työn hinnasta, ota yhteyttä liikkeeseen.

Meillä kaikkiin raitoihin ja vaalennuksiin kuuluu kiiltosävytys. Kiiltosävytys sävyttää lopputuloksen haluttuun sävyyn.

Suosittelemamme lisäpalvelut värjäyksen yhteydessä: Olaplex tai Schwarzkopf Fibre Flex-syvähoitokäsittely, kulmien ja ripsien värjäys.

Värjäys 105 - 135 €
Tyviväri 85 - 99 €
Värjäys ja leikkaus 115 - 145 €
Moniväri tai raidat 129 - 159 €
Moniväri tai raidat sekä leikkaus 139 - 169 €
Tyviraidat 115 - 129 €
Raidat Balayage-tekniikalla (aurinkoraidat) 125 -165 €
Pikakaunistaja, hiusten kiiltosävytys 55 - 85 €
Lisäpalvelu: Olaplex -syvähoito 20 - 35 €
Lisäpalvelu: Schwarzkopf Fibreflex -syvähoito 15 - 25 €
Lisäpalvelu: kulmien ja ripsien värjäys 10 - 25 €

Hiusten syvähoidot

  • Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna.

  • Schwarzkopf Fibre Plex -sarja - Schwarzkopf Professionalin ensimmäinen Bond Enforcing -järjestelmä suojaa hiuksia vaurioitumiselta vaalennuksen, vaalennusvärjäyksen ja värjäyksen aikana vahvistaen hiusten rakennetta ja antaen pitkäkestoisen värisuojan.

Sekä Olaplex- että Fibreplex-käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä kyseisen tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita, joita löytyy tuotehyllystämme.
Syvähoitoihin sisältyy 5 min päähieronta!

Voit myös säästää selvää rahaa ja yhdistää Olaplex- tai Fibreplex-syvähoidon ostaessasi hiusten leikkuun, värjäyksen tai raidotuksen!

Olaplex-syvähoito 55 - 89 €
Schwarzkopf Fibre Plex -syvähoito 49 - 80 €
LISÄPALVELU: Olaplex -syvähoito muun palvelun yhteydessä 25 - 35 €
LISÄPALVELU: Fibreflex -syvähoito muun palvelun yhteydessä 20 - 30 €

Muut hiuspalvelut

  • Värinkorjaus voi olla tarpeen, jos edellinen värjäys on jostain syystä epäonnistunut, et ole tyytyväinen väriin tai sävyyn, tai kun tarvitaan sävyä taittamaan lämmintä sävyä vaalennuksen yhteydessä. Värinkorjausmenetelmiä ovat sävyn muuttaminen ja värin vaalentaminen sekä tummentaminen. Huomaathan, että värinkorjaus on maksullinen lisäpalvelu, josta veloitamme muun tehtävän väripalvelun (esim. värjäys tai raidat) lisäksi.
  • Hiustenpidennyksillä voit lisätä omien hiustesi pituutta tai tuuheutta, tai molempia. Teemme pidennykset teippi- tai ompelutekniikoilla. Hinta-arvion ja työn suunnittelun teemme aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden ja hiusten ominaisuuksien arvioinnin jälkeen, joten varaa aika ensin lyhyelle ja maksuttomalle konsultointikäynnille!
  • Teemme myös pikkulettejä, joiden hinta ja toteutus määritellään myös maksuttoman konsultointikäynnin jälkeen.

Värinkorjaus tai värimuutos 35 - 55 €
Hiustenpidennykset kysy!
Pikkuletit kysy!

Kynnet

Rakennekynsi on oman kyntesi päälle rakennettava kynsi, joka tehdään geelistä tai akryylistä. Geeli on valmista massaa, joka levitetään kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Akryylimassa, joka tehdään akryylinesteestä ja -jauheesta, kuivuu reagoidessaan ilman kanssa. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia: toisen kynnellä pysyy paremmin akryyli, toiselle geeli on parempi vaihtoehto. Oman kyntesi pituus ja kunto taas määrittää, kuinka pitkät rakennekynsistä on mahdollista tehdä. Huomaathan, että rakennekynnet voidaan tehdä vain terveille kynsille ja käsille. Kynsiteknikkomme kertoo sinulle miten mieleisesi kynnet on mahdollista toteuttaa.

Uudet rakennekynnet 70 €
Kynsihuolto 50 €


Kestolakkaus on kevyt ja helppo keino kaunistaa kyntesi pitkäkestoisesti. Kestolakkaus sopii henkilöille, jotka ovat tyytyväisiä kynsien pituuteen, mutta ovat kyllästyneet tavallisen lakan lohkeiluun, kulumiseen ja kuivumiseen. Kestolakkaus antaa kynsillesi huolitellun ilmeen, joka kestää kauniina parisen viikkoa. Huomioi, että kestolakkauksen ohuen rakenteen vuoksi sillä ei voi pidentää omia kynsiä.

Geelilakkaus on kestävämpi kynsien lakkaustapa, joka on uv-lampussa kovettamisen jälkeen heti kuiva. Geelipohjaiset kestolakat näyttävät ja tuntuvat tavalliselta kynsilakalta. Se levitetään kuin kynsilakka ja on yhtä ohutta kuin kynsilakka. Geelilakan jopa 3 viikkoa kestävä pinta ei lohkeile tai kulu normaalissa käytössä, vaikkakin jatkuva käsien pesu, keittiötyö tms. saattaa vaurioittaa lakkaa nopeammin.

Kestolakkaus 35 €
Geelilakkaus 40 €